понеделник, 6 декември 2010 г.

Мебели на лизинг

Мебели на лизинг е позната оферта за много от вас и най-вече за новодомци. Като разработена услуга мебели на лизинг се предлага от почти всички мебелни къщи, фирми и банки. Желаните от вас мебели на лизинг до 10 000 лв. получавате след оформяне на договора още в магазина, а за по-голяма стойност изчаквате 7 дни и представяте необходимите документи.

В нашето разнообразно битие всеки иска собствен стил на обзавеждане и затова много мебелни фирми предлагат мебели на лизинг с ваши идеи. Мебели на лизинг е най-предпочитана форма на обзавеждане на цялото жилище, като дизайна, цвета, материала и броя – избирате вие. С мебели на лизинг спестявате много неприятности от финансов характер, а също избягвате монтажа и доставката защото фирмите предлагат собствен превоз.

Няма никакви забележки към офертата мебели на лизинги и изборът е ваш, но както всичко в нашата страна трябва да се проверява многократно, защото финансовата криза не пропуска и този сектор. Задължително проучете фирмата, която ще изработи вашите мебели на лизинг, а също дали ви предлага монтажа и доставката, и не на последно място качеството на изпълнението. При този семеен проект мебели на лизинг участвате всички не само с финансиране, но и с идеи.

Мебели на лизинг е с първоначална вноска и лизингодателя е този, който ви предлага размера на вноската и вие трябва да се съобразите с това изискване. Банките, които финансират мебели на лизинг не се интересуват от стоката, а от вашата възможност за обезпечение. При невъзможност от възвръщаемост на вноските за офертата мебели на лизинг лизингодателя си прибира парите по съдебен път. Знак стоп на оферта мебели на лизинг поставихме като предпазна мярка, а вие сте бъдещи лизингополучатели и от вас зависи дали офертата е приемлива за вашия портфейл.

Мебели на лизинг за вас новодомци все пак е разумна финансова операция с дългосрочни последици. Европа може да бъде у вас с мебели на лизинг, а вие в Европа с домашен уют.

Няма коментари:

Публикуване на коментар