четвъртък, 9 декември 2010 г.

Гуми на лизинг

Гуми на лизинг! Защо не?! Особено когато ви е нужно удобство, спокойствие и сигурност на пътя. Гуми на лизинг е важна за вас и автомобила ви инвестиция, а пък с новите силиконови технологии и срокът на ползването им е по-дълготраен. Много от клиентите на гуми на лизинг препоръчват този вид финансиране на тази покупка защото срокът на гуми на лизинг определяте вие.

Много от вносителите предлагат този вид услуга с допълнителни промоции, а и собствениците на автомобили сами могат да избират марката и размерът на гумите. Гуми на лизинг имат и гратисен период на обслужване на лизинга, който е от 20 до 50 дни и не малко банки участват с предложения актуални пред настъпващата зима. За това гуми на лизинг е и вашият шанс да не бъдете изненадани от първия сняг и опашките по магазините. Решението да ползвате гуми на лизинг е възможност да се информирате както при правилния избор на стоката, така също и препоръките на самия производител на автомобила.

Гуми на лизинг ви дава възможност да смените и 4 гуми за предстоящия сезон без да се налага да правите други монтажни работи. Срока на гуми на лизинг определяте от 3 месеца до 36 месеца и това не затруднява допълнително бюджета ви, а също и не ви притеснява при проверка на КАТ. Гуми на лизинг е стандартна финансова процедура, при която ви е нужна лична карта и извлечение за финансовия ви доход и не забравяйте отпускането на този кредит е изпълнение на вашия дълг за безопасност на пътя.

Гуми на лизинг е предложение за собственици на фирми с автомобилен гараж и доброто му функциониране – доброто сцепление на гумите води до по-малки ремонти и добра експлоатация. Услугата гуми на лизинг е решение за вас, тъй като от това зависи опазването на много човешки животи и не на последно място гуми на лизинг е вашият шанс да бъдете съвестен участник в движението по пътищата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар