четвъртък, 24 март 2011 г.

Тойота на лизинг

Тойота е най-продавана марка лека кола от вносителите на българския пазар. Тойота на лизинг е оферта за богати и далновидни, добре информирани клиенти на банките лизингодатели. Стози вид автомобил могат да се похвалят ценители на новаторството в този бранш, защото производителите са лидери в дизайна, безопасността, техническото оборудване и защита на околната среда от вредни емисии.

Гъвкавите схеми на финансов лизинг предлаган от банките лизингодатели ви позволява да инвестирате по-малка сума, нужна при първата вноска и обслужване на лизинга в гаранционен режим. Тойота на лизинг е автомобил с много екстри, а самият производител гарантира неговото безаварийно ползване.

Марката е достатъчен гарант за качество на офертата Тойота на лизинг и предпочитан партньор в бизнеса на този вид стока. Производството на първия автомобил е в далечната 1936 година, а в настоящия момент в 27 държави се произвежда Тойота, за които качеството на продукта е най-важен. При офертата Тойота на лизинг може да се убедите в професионалното и новаторско изпълнение на този продукт, който с удоволствие управлявате. Тойота на лизинг е въплъщение на японската визия за практичен, лекоманеврен, екологичен и издържан продукт във всяко отношение.

Тойота на лизинг е отговор на вашето желание за качество и естетика, на вашата мечта за автомобил на бъдещето. Тойота на лизинг се предлага бензинова, нафтова и електрическа, а също в най-различни скоростни, габаритни и визуални варианти. Всеки потребител на Тойота на лизинг е обслужен като специален, а това води и до самочувствие да се убедите лично при ползване на самия автомобил.

При представяне на Тойота на лизинг можете да ползвате тестови автомобили на предпочитания от вас модел. Тойота на лизинг е решение за всички ваши изисквания към безопасност на движение и лекота на управление, за вашето здраве – физическо и душевно. Тойота е реалност с услугата Тойота на лизинг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар