четвъртък, 24 март 2011 г.

Нови автомобили на лизинг

Нови автомобили на лизинг е услуга за проспериращи фирми и решението за ползването им е от съществено значение за собствениците им. Нови автомобили на лизинг е и основен източник за подмяна на автомобилния парк на водещи таксиметрови фирми, а защо не и за физически лица с необходимия финансов капацитет.

Предложенията за Нови автомобили на лизинг могат да бъдат с различни цели според нуждата на лизингополучателя и неговия избор на четириколесно превозно средство, а също и според изискванията за марка, цвят, икономичност, товароподемност и мощност.

Нови автомобили на лизинг е добре разработена банкова схема за финансиране с добре издържани юридически, застрахователни договори и защита на финансовия лизинг с променящи се лихви според фондовата борса. Лизингополучател на Нови автомобили на лизинг поради несъстоятелност и невъзможност да изплаща месечните лизингови вноски губи не само автомобила, но и сумата изплатена до този момент по финансовия лизинг. Нови автомобили на лизинг има също и притегателни опции за изрядните платци, а то е сервизното обслужване на автомобила от професионалисти и не маловажен фактор за добрата подръжка през времето на кредитиране.

Автокъщи предлагащи услугата Нови автомобили на лизинг имат и допълнителни промоции за избор и печелене на клиенти не само за Нови автомобили на лизинг, но и за физически лица собственици на различни автомобили. Изискванията на лизингодателя за ползване на Нови коли на лизинг е адресна регистрация в България и по засилен финансов контрол на вашата финансова стабилност и просперитет.

Нашият съвет да ползвате банка която ви кредитира и по други ваши проекти за да спестите времето за одобрение на Нови автомобили на лизинг и да не изпускате срока на най-благоприятна за вас оферта от продавача. Решението за ползване на Нови автомобили на лизинг е ваше, а нашето желание е да ви разясним по достъпен начин какво ви очаква след еофорията от покупката на предпочитания от вас автомобил и кредитирането му с Нови автомобили на лизинг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар