четвъртък, 24 март 2011 г.

Къщи на лизинг

Къщи на лизинг е оферта предизвикателство не само за банките, а така също мечтано поле за изява на водещи архитекти, строители с амбиции и не на последно място бъдещи собственици естети. За съжаление Къщи на лизинг не е по възможности за всички желаещи, но пък за идните поколения това ще е национална гордост. Национална агенция по приходи ни показа шедьоври на архитектурната и строителната гилдия които по друг начин не можеха да се видят, и това ни позволи да разберем, че в България красотата е възможна с Къщи на лизинг.

Хора които не се стряскат от завистта са използвали Къщи на лизинг като кредитиране за да задоволят статуса на успелия Човек, и каквото да зловословим резултатът е показателен. Банките предпочитат да кредитират успели бизнесмени и не рядко те са акционери в тези институции, а Къщи на лизинг може да бъде и ваша мечта, но с по-малки мащаби. Хора, в този век на развитие и при стагнация на пазара Къщи на лизинг ви дава възможност да добиете недвижима собственост с дългосрочна възвращаемост.

За ползата от собствен дом дискусията е излишна , а юридически погледнато Къщи на лизинг е риск и лизингодателя по съдебен път си възвръща собствеността ако лизингополучателя е в невъзможност да обслужва кредита Къщи на лизинг. Тези редове са по-скоро да ви мотивираме при вземане кредит за Къщи на лизинг като ви разясняваме риска от това капиталовложение и затова не ви заливаме с информация за месечните или годишните лихви на банките.

Тъй като сме сигурни във вашата интелигентност и просперитет смятаме, че Къщи на лизинг е за много от вас примамлива оферта. Направихме ви комплимент, предупредихме ви за риска, разяснихме кризата и като информирани клиенти Къщи на лизинг ви очаква с професионално обслужване и уважение към вашата нова инвестиция. Четейки тези редове ние ви желаем дългогодишен финансов просперитет за да можете да ползвате и други лизингови схеми различни от Къщи на лизинг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар