събота, 4 декември 2010 г.

Нови коли на лизинг

Нови коли на лизинг е услуга с най-дълга история в нашата икономика. Много фирми ползват нови коли на лизинг за създаване на собствения си автопарк или за подмяна на вече съществуващ такъв. От тази оферта нови коли на лизинг могат да се ползват и физически лица, но за целта трябва да имат постоянни доходи и постоянен трудов договор.

Както и да бъде рекламирана услугата нови коли на лизинг, тя не е за всеки джоб. Много от автокъщите и банките щателно проверяват вашето финансово състояние и все по-трудно се кредитира този продукт нови коли на лизинг поради икономическата криза. Щастливците получили нови коли на лизинг пък не могат да се оплачат от ухажването на лизингодателя, а то се изразява както в много големи отстъпки от първоначалната цена на возилото, така също и съпроводени и с допълнителни промоции.

Нови коли на лизинг спестява и много от вашето време предлагайки ви сервизно обслужване, застрахователни услуги, и не на последно място и юридически издържан лизингов договор.

Решението за нови коли на лизинг е във вашите желания и вашата далновидност спрямо икономическата ситуация в нашата страна. Не можем да не ви предупредим, че напоследък в този сектор на търговията има много фалити на фирми и физически лица, и това води до нежелани последствия за услугата нови коли на лизинг. Лизингополучатели поради невъзможност да обслужват финансово нови коли на лизинг са принудени да връщат продукта и губят вноските по кредитирането, а също и плащат санкции упоменати в договора на нови коли на лизинг.

Рискът за ползване на нови коли на лизинг е най-вече за вас и за това наблягаме на предупрежденито, а решението е ваше и то може да бъде взето с полезната информация, която ви предлагаме. Нови коли на лизинг е услуга за ценители на прогреса, нови коли на лизинг е бижу за любители на адреналина и нови коли на лизинг е вашият шанс да получите всичко това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар