четвъртък, 24 март 2011 г.

Автокъщи на лизинг

Автокъщи на лизинг е доста срещана реклама на най-различни фирми от автомобилния бранш и не винаги отговаря на понятието Автокъщи на лизинг. Малко от Автокъщи на лизинг предлагат това финансиране за покупка на предлаганата от тях стока и в повече от случайте лизингът по-скоро е оферта на някоя банка.

Автокъщи на лизинг които предлагат услугата обикновенно са за нов внос и всичко при тях е изпипано перфектно както от юридически издържани договори, а така също и със сервизното обслужване на автомобилите. Автокъщи на лизинг имат и доста добре развита застрахователна дейност с включени различни видове застраховки различни от задължителните по желание на клиента.

Банките които предлагат финансиране на Автокъщи на лизинг имат интерес защото клаузите по договорите им гарантира възвращаемост на лизинга, а дори и печалбата е фиксирана. Трябва да опоменем, че за лизингополучателя при Автокъщи на лизинг важат същите условия както при получаване на всеки кредит, а това е регистрация в България и доказване на финансовата ви стабилност през последните 6 месеца.

Екипите които работят по този вид сделки са професионалисти и ако при вас нещата са изрядни за 2 часа можете да финализирате договора и Автокъщи на лизинг да стане любимият ви бизнес партньор. За сега Автокъщи на лизинг предлага само финансов лизинг, а оперативният все още не е разработен на този пазар най-вече поради по-големия финансов риск. Автокъщи на лизинг ви предлага широк спектър на избор за предпочитана от вас марка, цвят, година на производство и различни технически новости и не на последно място при липса на желаното от вас возило се предлага и нов внос специално за вас.

Малко Автокъщи на лизинг останаха с такава репутация и трябва по-често да се информирате за горе споменатото за да не влезете в графата разочаровани от предлаганото и реалното. Надеждата ни е чрез подобни публикации Автокъщи на лизинг да увеличат клиентите си с добро и качествено обслужване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар